Üdvözöljük oldalunkon!
Városüzemeltetés
Látkép Irodaház Sportcsarnok Főtér Turisztikai Információs és Rendezvényközpont
Szolgáltatásaink


Ingatlankezelés: Önkormányzati bérlakások, nem lakás célú helyiségek kezelése, hasznosítása, társasházak közös képviselői feladatainak ellátása, önkormányzati lakások értékesítésének bonyolítása.

Távhőszolgáltatás: Püspökladány város területén 770 lakásban, 54 közületnél biztosítjuk a távfűtést és 195 lakásban a melegvízellátást. A saját hőtermelő egység gázüzemű teljesítménye 9 MW. 1996 szeptemberétől teljes körű a hőmennyiség mérés és a mérés szerinti elszámolás. Utóbbi évek fejlesztésének eredménye, kiépült a távfelügyeleti rendszer. Fűtőmű tel: 06-54-451-860


Kommunális szolgáltatások:

Parkfenntartás: Cégünk végzi a város kezelésében lévő zöldfelületek gondozását, fenntartását, a rendszeres fűnyírást. Nagy gondot fordítunk az élő sövények, cserjék, fák, örökzöldek, rózsatövek nyírására, kapálására. Évente többezer tő egynyári és kétnyári virágot ültetünk.
Gondoskodunk a köztéri padok, pergolák javításáról, festéséről. A játszótéri elemek karbantartása, szabványossági felülvizsgálata és a homokozók éves homokcseréje is a Kft. tevékenységi körébe tartozik.

Köztisztaság: E tevékenységhez tartozik a kiemelt szegélyű utak gépi seprése, köztéri hulladékgyűjtők kezelése, a törmeléklerakók rendezése és az illegálisan elhelyezett szemét folyamatos összeszedése és elszállítása. Ha anyagi lehetőség engedi, a lakosság számára ingyenes veszélyes hulladék gyűjtési akciók megszervezése. Téli síktalanítási feladatok elvégzése az önkormányzati belterületi szilárdburkolatú utakon és központi járdákon.

Útfenntartási munkák terén a közúti jelzőtáblák helyreállítását és cseréjét, az útpadkák szükség szerinti feltöltését, útburkolati jelek felfestését és a kátyúzási munkákat végezzük.

Szilárd és folyékony hulladékszállítás: A kommunális szolgáltatás tevékenységei között a folyékony hulladék (szippantott szennyvíz) gyűjtését és szállítását végezzük. A település belterületén a lakosságnál, közületeknél és egyéb telephelyeken keletkező és elkülönítetten tárolt kommunális szennyvíz begyűjtése és szállítása az Önkormányzat által biztosított (kijelölt) leürítő helyre történik. Szállítás zárt tartálykocsiban (4,5 m3/forduló) történik.


Piac és vásártér üzemeltetése: A városi piactér és állatvásártér fenntartását, üzemeltetését, a létesítmények folyamatos javítását és karbantartását végezzük.
A piac egész évben, heti 3 alkalommal működik.

Autóbuszváró üzemeltetése: Nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig 7:00-19:00  óráig) felügyelet biztosítása, a helyiségek rendszeres takarítása, télen fűtése, a berendezési tárgyak javítása, karbantartása.

Sportcsarnok, Sportpálya üzemeltetése: Az ingatlanok takarítása, felügyelete, karbantartása, bérbeadása. Tel: 06-54-451-211

Gellér Sándor Sportcentrum Püspökladány Petőfi u. 65-67.


Nagyobb térképre váltás


Rendezvényközpont üzemeltetése: Az épület takarítása, felügyelete, karbantartása, bérbeadása. Ezen kívül kedvező árú nyomdai-irodai szolgáltatásokkal (nyomtatás, fénymásolás, fax, scannelés, spirálozás, laminálás) állunk az ügyfelek rendelkezésére. Tel: 06-54-514-024

NYITVA TARTÁS (2017. 02. 01-től):
HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG  7:00-20:00
SZOMBAT    ZÁRVA
VASÁRNAP ZÁRVA

Rendezvényközpont Püspökladány Kossuth u. 6.


Nagyobb térképre váltás


Egyéb vállalkozási tevékenység: A Kft. gazdasági eredményeinek növelése érdekében vállal különböző mélyépítési és magasépítési munkákat külső megrendelők részére. Cégünk vállalja társasházi közös képviselői feladatok ellátását, cégek vállalkozások, egyesületek könyvelését.