Üdvözöljük oldalunkon!
Üdültetés
Üdültetés Faház Apartman
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Balatongyöröki Táborunk oldalán!

Balatongyörökön a Böngyér utca 37. sz alatt üzemeltetünk egy nagyon szép, rendezett, fás-bokros környezetben lévő Ifjúsági tábort. Balatongyörök a Balaton északi részén Keszthely, és Badacsony között található.  A tábor, a Balaton vizéhez kb. 300-400 m távolságra található.
Szervezett, csoportos gyermek üdültetésre faházak, és egyéni, családi üdültetésre apartmanok vannak a tábor területén. Szállás díjak, és a napi háromszori étkezés mindenki számára elérhető, kedvezményes áron. Szabadidős programok szervezhetők a táboron belül is (főzési lehetőség, futballpálya), valamint a környék szép tájainak megtekintése is kellemes kikapcsolódást jelent az oda látogatók számára hajóval vagy szárazföldi közlekedéssel egyaránt.
A környezet rendkívül gazdag turisztikai látványosságokban: Tapolca - tavas barlang, Badacsony a híres szőlőskertekkel, Balatonederics Afrika Múzeum, Szigligeti vár és a Sümegi várban felejthetetlen élményt nyújtanak a középkori lovagi várjátékok.
Keszthely a Balaton Múzeummal és sok műemlékkel, a szép Festetics Kastéllyal, amely a Helikon Kastélymúzeumnak ad otthont.
A világhírű Hévízi  gyógyfürdő Keszthely szomszédságában fekszik.
Kiváló túrázási lehetőséget biztosít a területet övező Keszthelyi - hegység, amely kék jelzésű turistavonallal rendelkezik.
A településen található vasútállomás, hajóállomás biztosítja a balatoni kirándulásokat. Strand kb. 400 m-re van a tábortól. 

Nálunk üdülését Szép kártyával és bankkártyával is fizetheti.        Elérhetőségeink:           Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft.
  4150 Püspökladány Kossuth u. 26.
  Tel: 06-54-451-066 Tel/Fax:06-54-450-539
  email: info@pl-varosuzemelteto.hu
   
Kapcsolattartó: Oláh ValériaDiák és családi üdültetés 2017-ben

Tájékoztatjuk az iskolákat, családokat és az érdeklődőket, hogy
a balatongyöröki üdülőtáborunk nyitva tartása 2017-ben:
június 17-től augusztus 26-ig tart.
 

(Nagyobb csoportok igénye esetén eltérő időpont is lehetséges.)


 

Kövess minket a facebook-on!