INFORMÁCIÓ – LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Lakosság!

A KEHOP-3.2.1-15-2016-00005 azonosító számú pályázat sikere nyomán lehetőség nyílt szelektív hulladékgyűjtő kukák és komposztáló edények beszerzésére, amelyek kiváltják az eddigi „zsákos” szelektív hulladékgyűjtési rendszert, és eszközt biztosítanak az ingatlanon belüli zöldhulladék kezelésére· Püspökladányban.

A hulladékszállítási szerződéssel rendelkező, és a térítési díj befizetésével elmaradásban nem lévő személyek a szelektív hulladékgyűjtő kukákat a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. Püspökladány, Kossuth u. 26. szám alatti telephelyének udvarán ingyenesen vehetik át 2019. november 11-ét követően, hétfőtől csütörtökig 7-16 óra között, pénteken pedig 7-13 óra között. A rendelkezésre álló szelektív hulladékgyűjtést szolgáló edényzetek száma biztosítja, hogy valamennyi ingatlanhasználó azt használatba tudja venni.

A kukák átvételekor kerül sor a komposztáló edényekre érkező igények regisztrálására. A rendelkezésre álló komposztáló edények száma nem biztosítja, hogy valamennyi ingatlanhasználó azt igénybe tudja venni. Az összesítést követően az ingatlanhasználók értesítést kapnak, hogy az általuk igényelt komposztáló edényt mikor vehetik át. Az átvétel helye a Bihari Kft. Hulladékkezelő telephelye (4100 Berettyóújfalu, 0714/13 hrsz.,47. sz. főút 43-44. km szelvény), az edények szállításáról az ingatlanhasználóknak kell gondoskodni.

Az ingatlanhasználó anyagi felelősséggel tartozik az általa átvett edények eltűnése, megsemmisülése, megrongálódása esetén.

Püspökladány, 2019. november 6.

Tisztelettel: Keserű László – jegyző