Tájékoztatás, információ

Tisztelt Lakosság!

A Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét 484/2020. (XI.10.) Kormány rendeletének a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedéseire:

A TEMETÉSI Szertartásokon a maximálisan megengedett létszám 50 fő, és a szertartáson megjelenteknek a szájmaszk használata KÖTELEZŐ.

A Gellér Sándor SPORTCENTRUMBAN sporteseményeket és szabadidő tevékenységeket Tilos megrendezni, kizárólag az Általános Iskolák testnevelés órái tarthatóak meg. A szabadtéri Kondipark használata egyéni sportra engedélyezett, de az amatőr csapatsport Tilos.

A Kossuth u. 6. sz. alatti RENDEZVÉNYKÖZPONT Konferenciaterme visszavonásig ZÁRVA tart, azon belül semmilyen rendezvény nem tartható meg.

A városi PIACON a szájmaszk használata kötelező, amennyiben az illető a piacfelügyelő felszólítására – a szájmaszk használatára – sem tesz eleget, úgy kiutasíthatja a piac területéről.


A jogszabályban foglaltaknak megfelelően a STRAND és GYÓGYFÜRDŐ jegyes, bérletes rendeléseket nem fogadhat. A járóbeteg szakellátások zavartalanul működnek. A gyógyászati épületet és a strandot hétvégén Zárva kell tartani.

A fenti intézkedések a Kormány által kihirdetett rendelettel lépnek hatályba. A 1,5m távolságot minden körülmény között be kell tartani!